2004

2004

Den første tur med Autocamperen

 

Vores to største børnebørn, Amalie og Mathilde skulle komme på efterårsferie, så der var dømt tur i autocamperen. Allerede da vi havde fortalt dem, at vi nok nåede at få den til de kom her på ferie lød det i telefonen JU HUUU! så skal vi på camping når vi kommer, og sådan blev det....

 

Pigerne blev ellevilde da de så vognen, og bestemte straks at 'hulen' (alkoven) var deres for tid og evighed, og sådan blev det så....

 

Da vi nu skulle prøve vidunderet for første gang var der mange nye ting at vænne sig til, men vi fandt hurtig ud af hvordan tingene fungerede og hvordan vi selv fungerede med en autocamper i forhold til campingvognen. Det var helt ideel med pigerne, de sad de første par dage på hver deres sæde i bag og tegnede, læste, spillede musik og hyggede sig, og når vi nåede frem til vores mål hørte vi ofte - er vi her allerede? - Efter nogle dage hvor vi kun kørte korte strækninger om dagen og overnattede på enten rastplads eller campingplads nåede vi til

Århus hvor Amalie og Mathilde glædede sig meget til at besøge lille fætter Sofus Emil. Vi var på tur i den Gamle by og på turen der til, blev camperen brugt som transporter. Vi var overrasket over hvor meget plads der var tilbage i vognen da vi endelig havde fået 3 børn spændt fast (den ene i barnestol) 4 voksne og en barnevogn indenbords.

Det første træf

 

 

Vi skulle til vores første træf i Autocamperklubben, WWW.DK-autocam.dk

det skulle foregå i Skanderborg 8-10 april. Reglerne for træf er således at man i lige år holder træf Øst for Storebælt, og i ulige år på den vestlige side.

 

Da vi fik datoen for træffet viste det sig, at jeg enten måtte blive hjemme eller tage alene af sted med hundene, Herren i huset havde for længe siden sagt ja til at dømme håndboldkampe ved nogle mesterskaber på Sjælland. Øv - at komme alene til det første træf var ikke hvad jeg var mest glad for, det var helt fremmede mennesker, og hvordan skulle det gå?

 

Mit ubehag over selv at skulle deltage blev meget hurtig gjort til skamme, jeg følte mig fremmed i meget kort tid, så var det overstået og jeg var en del af fællesskabet. Jeg blev taget godt imod af søde og hyggelige mennesker, og havde en skøn weekend hvor der blev grint, pjattet, hygget, spist lækker mad og kikket vogne. Det var en dejlig oplevelse.

 

Jeg startede dog træffet med, da sjællænderne kom, at få lidt "skæld ud'" over at jeg ikke i julen havde husket at tage min mobiltelefon med da vi tog på juleferie.

 

Sagen var den, da vi i Autocamperen kørte til København d. 23. december, fik problemer med bilen, den ville pludselig ikke tage farten (noget med brændstoftilførslen, som senere økonomisk blev dækket under garantien)

Vi måtte køre ind i rabatten på motorvejen og ringe efter Autohjælp. Nogle medlemmer af klubben havde i forbifarten set os holde der, og havde kontaktet andre, som så igen havde forsøgt at få kontakt til os via mit mobilnummer da de ville prøve om de kunne hjælpe os. Men min mobil lå hjemme, og det var på det tidspunkt det eneste mobilnummer jeg havde oplyst til medlemslisten i klubben.

 

Det var en god fornemmelse at vide at andre af medlemmerne var opmærksomme hvis de opdagede at vi havde problemer.

 

Klubben er ikke kæmpe stor, alle kommer hinanden ved og der er et godt sammenhold medlemmerne imellem, alle bliver taget med i det store fællesskab.

 

Det var med en god fornemmelse jeg tog hjem fra træf, nu havde vi fået noget bagland og en mængde autocampervenner

 

Copyright © All Rights Reserved Bente Jørgensen