2008

2008

I 2008 var der ingen fælles forårstur da jeg i April og Maj tog til Spanien og gik Camino France.

Se dagbogen "Min Camino".

 

 

 

Vi havde Amalie og Mathilde med i Berlin i uge 31.

 

Vi og Pigerne fik hvis set hvad man må og skal i Berlin.

 

Vi boede på Stellplatzen på Chausseestrasse, en fin og meget central plads 15 min. cykeltur fra Brandenburger tor. Denne gang brugte vi dog U-banen, Stellpladsen ligger mellem 2 stationer med kun 4-5 stoppesteder til centrum. Det er en fin plads som vi efterhånden har brugt nogle gange.

 

 

 

 

Mange Café besøg, Amalie mente ikke hun nogensinde havde været så meget på Café, men vi "gamle" skulle jo have nogle pauser ind imellem.

 

 

 

Byrundtur med dobbeltdækker bus

 

 

 

 

Frokostpause, også for Gråspurvene

 

 

 

I turistmylder ved Checkpoint Charly

 

 

 

Efter 5 dage i Berlin kørte vi mod Hansaland hvor vi overnattede på parkeringspladsen og alle havde en god lang dag i parken som afslutning på en dejlig uge.

 

 

 

En af favorit forlystelserne, for her er der chancer for at vinde over farfar

 

Sommerferie 2008

Sommerferien 2008 havde vi forestillet os skulle gå til syden, jeg kunne tænke mig at komme ned og vise Helmer nogle af de steder jeg kom igennem mens jeg gik på pilgrimsruten. Sådan skulle det ikke blive i år, kort før ferien købte vores søn og hans kæreste et skønt hus i Sverige nær Tingsryd. Selvfølgelig skulle vi op og se huset. Der skulle også males og ordnes mange ting som de godt kunne bruge hjælp til, så det blev til 14 dages arbejdsferie der oppe og derefter kørte vi rundt langs Götakanalen og Göta elven i 2 uger.

 

Når vi skal til Törnamåla kan det godt tage 2 -3 dage at køre de sidste 180 km, fra Malmø, der er så mange skønne steder

Her ved Mien tager vi ofte en overnatning selv om vi kun mangler 15 km til målet

Copyright © All Rights Reserved Bente Jørgensen